Lejevilkår​

Lejebetingelser

Varerne leveres I efterset og rengjort stand, og skal returneres I samme stand. Evt. Returneret snavset materiel rengøres for lejerens regning. Lejeren er ansvarlig for al materiel fra udleveringstidspunktet til det er os I hænde igen. Al materiel skal opbevares beskyttet for snavs og fugt mm. Evt. Reklamationer skal fremsættes inden ibrugtagelse. Materiellet leveres med lastbil, kontakt os venligst ved specielle tilkørselsforhold.

Udlejningspriserne er beregnet på engangsbrug, men af praktiske grunde er udlejningsperiode sat til 4 dage, I højsæson begynder vi med at sætte telte op tirsdag, dog er reglen at varer der skal bruges I weekenden leveres torsdag/fredag og afhentes mandag/tirsdag. Ønskes en længere lejeperiode giver vi gerne et tilbud. Ordren kan reguleres nedad, frem til 5 dage før levering. 1. Maj-1. September dog 8 dage. Stofduge skal senest bestilles en uge inden afhentning/levering. Afbestilling kan foretages senest 14 dage før brugsdato. (dog ikke telte).

For telte gælder følgende:

Vi sætter selv teltene op (med lejerens hjælp). Afstanden fra vores bil til opsætningsstedet må ikke overskride 15 m, trapper tæller 1 m pr. Trin. Ved specielle forhold udarbejder vi altid gerne et tilbud. Vi kommer gerne og giver råd og vejledning omkring telte mv. Uden omkostninger for dem. Det er ikke tilladt at opsætte klistermærker eller lign. På vores materiel.

Depositum: ved alle ordrer på telte betales et depositum på 1.000 kr. Inkl. Moms når ordrebekræftelse modtages.

Afbestilling: ved afbestilling senest 2 mdr. Før brugsdato tilbagebetales 75 % af depositum, ved senere afbestilling er depositum mistet.​

Forsikring

Der er mulighed for at tegne forsikring på de udlejede telte. Prisen er 2,00 kr. Inkl. Moms pr. M².

Erstatningspligt

I lejeperioden har kunden altid erstatningspligt overfor bortkomst eller beskadigelse af de lejede materiel. Kontroller materiellet inden ibrugtagning, da reklamationer efter brug ikke tages til følge.

Emballage og møbler

Emballage og møbler skal altid opbevares indendørs. Kunden pakker varerne efter endt brug, og I rengjort stand, I de dertil hørende poser og kasser.

Transport

Vi klarer leveringen mod et mindre tillæg. Kunden er altid velkommen til selv at afhente og bringe varerne retur. Tillæg for opbæring I etageejendomme, I kælder eller lange afstande.

Priser

Alle priser er inkl. Moms.

Betaling

Betaling for udlejning er altid netto kontant ved levering.

Opvask

Ønsker du ikke selv at klare opvasken af det lejede porcelæn, kan vi sagtens stå for dette, for en meromkostning.

Lysestager

Skal afleveres rengjorte for stearin, evt. Ekstra rengøring af lysestager beregnes pr. Lysestage. De rengøres nemmest I varmt vand tilsat sulfo.

Obs

Bestil altid udlejningsvarerne I så god tid som muligt.​

Få et uforpligtende tilbud

Skal du bruge pynt, tilbehør eller andre ting? Så tøv ikke med at kontakte os, vi kan stå for alt tilbehør til din fest, kontakt os gerne og så finder vi sammen en løsning.

 
 
 
Hvad er du interesseret i?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Astrups Teltudlejning

CVR-nummer: 12149832

Gelballevej 15, 6640 Lunderskov

Klik her for rutevejledning

​Du er altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål, eller sende os en e-mail.